Login/Registracija

Duet sa Prijom nastao IZ ŠALE: “Moglo je da ne bude kako treba“ otkrio član benda

Momcima iz benda “Lexington“ 2021. godina ostaće upamćena po mnogo toga na poslovnom planu a najviše po duetu “Dođi sebi“ sa popularnom pevačicom Aleksandrom Prijović.


Najponosniji na ovu pesmu i saradnju upravo je njen tvorac i član benda Miloš Vukasnović, koji iza sebe ima čak 65 napravljenih pesama.

– Pesma tek sad postaje hit, mada ne volim mnogo da se služim tim izrazom. Ali pesma se traži i pevaju je kolege i to me baš raduje- istakao je Vuksa.

On je dodao da su dueti u njihovom bendu stvar trenutka i da nikada unapred i planski nisu napravili neki, a ovaj koji se dogodio sa Prijom potekao je iz šale.

– Aleksandra je bila kod mene u studiju snimala skroz drugu pesmu i kad smo seli da odmorimo i preslušavamo neke pesme, ja pustio tu pesmu koja je u osnovi bila muška, njoj se dopala i pitala me je da snimi ona- ispričao je Miloš.

– Ja sam rekao da može ali samo kao duet sa nama, i tu smo se našalili kao ali se na kraju složili da stvarno to uradimo. Njen i Bokijev glas su se super ukopili a moglo je da ne bude tako– rekao je on.

POGLEDAJTE I:

Članovi „Lexington“ benda otkrili da su zbog čega su se SVAĐALI, razlog je za NEVERICU

Bilo je ILI ILI: Da nije uzeo mikrofon u ruke, pevač bi se bavio OVIM ZANIMANJEM

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac