Login/Registracija

DUET IZNENAĐENJA Slavko Banjac ukrstio glas sa talentovanom pevačicom: „Sve pršti od energije!“ (VIDEO)

Nova duetska numera Slavka Banjca i pevačice Marije Milenković pod nazivom „Anđeli u svili“ osvojila je srca publike za samo nekoliko sati od kada je ugledala svetlost dana.

Veliko oduševljenje izazvala je magija koju Slavko stvara svojim glasom, koja je na pravi način upotpunjena ženskim vokalom koji je na javnoj sceni manje poznat, a kako tvrdi bard muzičke scene, pesma je u pravo vreme, došla u prave ruke. 

-Pesma „Anđeli u svili“ je bila tu negde, Marija i ja smo je zgrabili i sada smo u čvrstom zagrljaju sa našim anđelima- istakao je Slavko Banjac dodajući da jedva čeka da čuje sud publike, ne sumnjajući ni na trenutak da je reč o pesmi za sva vremena. 

Sa druge strane, Marija inače, članica popularnog „Barakuda benda“ , nije ni pokušavala da sakrije radost zbog deutske pesme sa umetnikom kakav je Slavko Banjac.

-Ovo je prilika koja se dugo čeka. Ponosna sam na ovu saradnju, ovo sam prava ja“- poručila je ponosna pevačica.

Inače, kao autor duetske pesme za koju se tvrdi da će oduševiti publiku potpisuje se Milan Miletić Milke, dok je za aranžman kompozicije bio zadužen Mladen Todorović Đomla.  Pesmu prati i savršen spot koji je urađen po scenariju Andrije Beloice, a poseban pečat daju kadrovi snimljeni u studiju „Oliver“.

Pesmu „Anđeli u svili“ možete poslušati klikom na video ispod:

Foto: Milan Mitrović,
Autor: Grand