Dragana Mirković ŠOKIRALA rečima o braku sa Tonijem: „RIZKOVALA SAM, TEK SADA SHVATAM ŠTA SAM SVE ŽRTVOVALA“

ffd7fb0d05600259707c244421d0e2eb80cd3517

Brak Dragane Mirković i Tonija Bjelića već tri decenije odoleva svim izazovima, a sa ove vremenske distance prilično se davnim čini period kada je ovaj biznismen zaprosio poznatu pevačicu. Ona se u jednom intervjuu prisetila tog trenutka i iznenadila mnoge detaljima prosidbe.

– To je zaista bilo neobično. Divno je kad se čuveno pitanje „hoćeš li da se udaš za mene“ izgovori u nekom romantičnom ambijentu, ali ko kaže da tako mora? Toniju je to pitanje „izletelo“ dok smo čekali da se upali zeleno svetlo na semaforu, usred neke moje priče, ja sam uz osmeh rekla „da“, i to je bilo to. Bilo je interesantno, smešno i za mene romantično. Do duše, potrudiću se da moj sin jednog dana buduću ženu ne zaprosi baš na semaforu – kroz smeh je ispričala pevačica.

Njihov brak tokom svih ovih godina dokazuje da su nekad dugovečniji oni brakovi koji započnu na neobičnim temeljima, nego oni sa klasičnim romantičnim pričama.

Dragana Mirkovic 4

– Prvih šest meseci našeg zabavljanja mnogo smo pričali telefonom, jer sam ja živela u Beogradu, a on u Beču. Bili su to sati i sati telefonskih razgovora, tokom kojih smo shvatili da govorimo istim jezikom. Možete misliti koliko nas je koštalo, jer su međunarodni razgovori bili veoma skupi – takođe je kroz smeh rekla Dragana, ali priznaje da brak na početku nije bio lak kao što se danas čini.

Dragana Mirkovic 3

– Činjenica je da sam zbog ljubavi otišla iz Srbije, ali mi nije bilo ni malo lako da se odlučim na takav korak. Iz prelepe kuće sam otišla u pedeset kvadrata. Mada je imao firmu, Tonija nije interesovalo da se kući, već da vozi super auto. Pravo momačko razmišljanje. Međutim, to mi je bio najmanji problem. Kada sam otišla u Beč, ostavila sam svoju zemlju, porodicu i karijeru. Moglo je da se desi da se nikada više ne vratim na scenu. Da li ste svesni koliko sam rizikovala? Sada, kad se u mislima vratim u taj period, shvatim koliko sam bila hrabra – rekla je pevačica za Story.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić