Login/Registracija

Dragana Katić održala lekciju Aleksandri i Nadici: „Nikad nam se to tokom karijere nije desilo“

Javne ličnosti, a posebno pevačice se veoma često nalaze na meti kritika kako zbog fizičkog izgleda, tako i zbog stajlinga, ali i pojedinih komada garderobe koje su obukle više puta. U toj situaciji nebrojano puta našle su se i Aleksandra Mladenović i Nadica Ademov koje ne kriju da su ih negativni komentari zlonamernih ljudi često doveli i do suza.

-Naš najveći problem je kada nam kažu da smo tu garderobu već nosile. Kupiš skupu garderobu, da se ne lažemo i ti smeš to samo jednom da obuičeš, ako drugi put već obučeš podmah ide pljuvanje– ispričala je Nadica.

-To je pravilo, od nas očekuju uvek u novom i drugačijem izdanju. Iste cipele bih ponovo obula, ali garderobu ne- dodala je Aleksandra.

Mlade pevačice su potvrdile da im se nikada tokom karijere nije desilo da dva puta obuku isti komad garderobe, što je Draganu Katić poprilično šokiralo te im je održala lekciju koju će dobro upamtiti.

-Dobijamo onda veliko pljuvanje i sabotažu, kažu nam koliko zarađujete, a ne možete sebi da kupite- bile su jednoglasne pevačice.

-Postavite svoja pravila! Zbog čega bi nekome smetao tvoj sako koji si opet obukla?! Vi prosto postavite svoja pravila, razumem kada imate novi album i hoćete da date maksimum, ali emisije i nastupi, pa malo je apsurdno očekivati da svaki put budete drugačije. Pa velike svetske zvezde u istim kostimima rade turneje, uradite i vi to isto! Vama zamera pojedinac, a ne celo društvo- poručila im je voditeljke nakon čega su dale obećanje da će njen savet dobro razmoptriti.

-Pa videćemo, malo ćemo da razmislimo- dodala je Aleksandra, sa čime se usaglasila i njena koleginica Nadica.

BONUS VIDEO – REklsuzivni kadrovi sa snimanja novog spota Nadice Ademov

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović