Login/Registracija

„Došlo je vreme bluda i razvrata“, Jelena Marinkov otkrila kakve je ponude dobijala

Numerom „Lek protiv bola“ Jelena Marinkov napravila je pometnju među publikom, međutim pesma ne nosi slučajno taj naziv.

-Lek je osmeh uvek kod mene, to je najbolji lek protiv svih bolova. Ali ima baš jedna anegdota vezano za naziv pesme. Skoro mi je jedan dečko poslao poruku na društvenim mrežama, čak se ni ne poznajemo lično i tražio mi je lek protiv bolova (smeh). Šalu na stranu, nije autobiografska kao nijedna do sada koju sam snimila- objasnila je Jelena.

Ipak nesrećne ljubavi su je tokom odrastanja naučile šta je pravi lek protiv bola te priznaje da sada na mnoge stvari gleda dosta drugačije.

-Dok sam bila mlađa više sam patila, a sada to ide sa godinama drugačije. Kada bih vratila vreme unazad nikada se ne bih nervirala i patila zbog nekih stvari jer tad ode zdravlje, a onda ode mast u propast. Život je jedan i treba ga iskoristiti-poručila je Jelena.

Kada je kročila na Grandovu scenu davne 2007. godine privukla je veliku pažnju javnosti, ali je odlučila da svoju karijeru ne gradi na skandalima već mirnim putem i čistog obraza.

-Ja se vodim time „use i u svoje kljuse“. Tu sam na terenu, radim i imam puno posla. Bilo je raznoraznih sponzora koji su se nudili da mi pomognu, a ja nisam bila spremna na taj korak. Ovako mi je glava mirna. S obzirom na to u kakvim vremenima živimo, svašta se dešava, ali svako na svoj način gradi karijeru. Mada mnogo se i pevača pojavilo, čini mi se da su se izgubile prave vrednosti i da se primat daje više drugim stvarima umesto pevanju. Došlo je vreme bluda, razvrata i nemorala, a ja nisam taj profil devojke- tvrdi pevačica koja je na svoju karijeru itekako ponosna.

Foto: Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović