Login/Registracija

DOŠLA DA ZAVEDE RED: Supruga Miloša Bojanića stigla na primorje, od njenog izgleda ZASTAJE DAH

Ovog leta ekipa redakcije Grand Online patrolirala je crnogorskim primorjem i imala ekskluzivnu priliku da uslika Branku Bojanić, mlađanu suprugu legendarnog pevača MIloša Bojanića. 

Iako pevač privatni život čuva daleko od očiju javnosti i svoju suprugu retko eksponira, mi smo uspeli da zabeležimo kako Miloševa lepša polovina izgleda i provodi dane u njihovoj velelepnoj vili u Baošićima, gde poznati par poseduje nekretninu koju su nedavno renovirali. 

Kako saznajemo, zanosna crnka koja je od Miloša mlađa 24 godine, stigla je u Crnu Goru kako bi zavela red, budući da je pevač nedavno uhvaćen kako sa nepoznatom ženskom osobom provodi dane vozeći se Poršeom kroz primorje  (VIŠE O TOME OVDE).

A kada je to učinila, lepa Branka dala je sebi oduška i uputilla se ka plaži kako bi se rashladila u Jadranskom moru. 

Sređena tip -top, u tigrastoj haljini za plažu i držeći peškir i telefon u rukama zanosna crnka pojavila se šetalištu, što je naš papraco i zabeležio. 

U skupocenoj odevnoj kombinaciji sa prorezima, Miloševa supruga pokazala je svoje atribute i privukla pažnu prolaznika, ali je njihova privatna plaža omogućila da pobegne od radoznalih pogleda.  

Ona se potrudila da maksimalno ugodi sebi, namestila je ležaljku, a potom se skinula u atraktivni, crni kupaći kostim na jedno rame i pokazala da u petoj deceniji drži do sebe i prati modne trendove.

Dok je pevač odmarao u vili, njen osmeh govorio je da joj more i odmor i te kako prijaju. 

Nakon plivanja i sunčanja na sopstvenoj plaži, potražila je hlad zbog nesnosnih vrućina i to ispred kuće, a uspela je da zabeleži i nekoliko selfija.

Foto: I.Ankić/T.Bogavac,
Autor: I. Ankić