Login/Registracija

DOM KAO IZ BAJKE: Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić odlučili da RENOVIRAJU KUĆU

Više od sedam godina Jelena Tomašević i Ivan Bosiljčić živeli su u centru Beograda, ali su odlučili da prodaju nekretnitnu u krugu dvojke i odsele se na periferiju.

Njihov dom postala je kuća na Voždovcu koja je danas njihova oaza mira i parče raja u kome uživaju sa svojom naslednicom Ninom.

Raskošna dvospratnica nekoliko godina unazad je njihov omiljeni kutak, a okružena je divnim dvorištem sa cvetnom baštom i četinarima, dok predivno uređen enterijer ostavlja bez daha.

U dom Jelene Tomašević i Ivana Bosiljčića, tačnije u njegovo uređenje, uloženo je puno ljubavi, truda i vremena, ali kako je „kuća rupa bez dna“, tako su i glumac i pevačica nedavno morali ponovo da prionu na njeno sređivanje.

Reč je o unutrašnjem delu nekretnine, zidovima i prozorima, koji su usled velikih obaveza pop zvezde i dramskog umetnika ostali bez zavesa i tapeta.

Čim su pronašli malo slobodnog vremena Jelena i Ivan odlučili su time da se pozabave, a odluku oko boja, dezena i modela rešili su da donesu zajedničkim snagama, prenosi „Story“.

Podsetimo, jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni, nedavno je proslavio jedanaestu godišnjicu braka.

– Godišnjicu uvek slavimo dva puta. Uglavnom se 15. avgusta zadesimo u Grčkoj, kada je po njihovom kalendaru Velika Gospojina. Priključimo se praznovanju, obeležimo dan venčanja, a onda po povratku kući, 28. avgusta, kada se po našem kalendaru slavi isti praznik, opet proslaimo godišnjicu braka (smeh)- objasnio je Ivan nedavno.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović