Login/Registracija

Dok je u Srbiji „ŽIVI“, a kada se vrati u Nemačku GLEDA FUDBAL! Evo i za koga će navijati na EURO 2020 (VIDEO)

Svi ljubitelji fudbala, narednih mesec dana uživaće u sjajnim utakmicama Evropskog prvenstva 2020, a među onima koji su sa nestrpljenjem čekali ovo takmičenje je i pevač Dejan Ćirković- Ćira.

Njega smo sreli na jednom snimanju u Grandovom studiju, kada je za ekipu našeg portala otkrio koliko prati ovaj sport, kao i za koga će navijati.

– Koliko mi situacija dozvoljava sigurno ću da pratim jer stvarno volim da gledam dobar fudbal – rekao je Ćira.

Poznato je da ovaj pevač već 25 godina živi u Nemačkoj, i sada, kada se situacija sa pandemijom korona virusa, smirila napokon je uspeo da dođe u Srbiju.

– Ovde ću malo manje pratiti jer ovde „živim“ i nemam vremena za fudbal, ali kada se vratim u Nemačku pošto tamo nemam šta drugo da radim, pratiću verovatno sa komšijom uz pivo i meze da imamo povoda za druženje- kroz smeh je objasnio Ćira.

S obzirom da se Srbija ne takmiči, zanimalo nas je da li to znači da će navijati za Nemačku ili pak ima nekog drugog favorita,a ašta je on odgovorio pogledajte u videu ispod.

……

Gde gledati EURO 2020?

Sve utakmice Evropskog prvenstva u fudbalu možete da pratite na kanalu Nova S. Gledaoci koji nisu na SBB mreži, takmičenje najboljih evropskih reprezentacija mogu da gledaju bilo gde i preko bilo kog interneta u Srbiji uz specijalni EON TV paket – EON Evropsko.

PROČITAJTE I 

Pevač godinu dana živi u KOLIBI, završio u ZATVORU i zakukao „Nadam se da ću uskoro doći u Srbiju“

HIT FOTO Grandov pevač postao VITEZ, fanovi mu poručili da izgleda kao VILENJAK

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: S. Čumić