Login/Registracija

„Dobiću batine!“, zbog jednog pitanja Nemanja Nikolić morao da se pravda supruzi: „Ne smem mnogo da pričam“

Pevač Nemanja Nikolić gostujući u emisiji kod Lee Kiš našao se u popularnoj vrućoj stolici. međutim ovoga puta mu nije voditeljka postavljala pitanja već glumica Nataša Akenstijević koja ga ni malo nije štedela.

-Najavio si tri spota, tri pesme, trojstvo, sve je to lepo, ali šta mene zanima. Kada su žene u pitanju da li taj broj varira na više cifre ili?- pitala ga je glumica, a njegov odgovor nasmejao je sve.

-Imam jednu suprugu, ja bih voleo da imam tri, ali nemam!

Ipak, Nataša nije postustala i nastavila je šalu s obzirom da zna da je Nemanja jedan od najduhovitijih ljudi na estradi.

-Znači da ti žena brani? Je l’ sam ja razumela da bi ti voleo da imaš tri žene?

-Pa znaš kako živa duša (smeh) Šalim se, meni je moja supruga najbolja, ne smem ja tu mnogo da pričam, dobiću batine. Da se vratimo mi na ono sveto trojstvo (smeh)- branio se Nikolić.

S obzirom da Nemanja često kuburi sa kilogramima i da je veliki gurman, Nataša je posumnjala da mu supruga namerno sprema ukusne i nezdrave namirnice kako ne bi imao isklesano telo zbog kojeg bi ga druge žene „napadale“.

-Ne, iskreno, ja sam gurman, inače ja kuvam i jedem kasno noću, jednostavno uživam u hrani. Supruga se trudi da kuva zdravo i nezačinjeno jer imamo dvoje dece, a kad tata kuva oni jednu sa užitkom jer ja sve spremam što je nezdravo- objasnio je Nikolić.

Foto: Z. K. Munja/ Printscreen,
Autor: J. Jović