Login/Registracija

Đurišićkin dečko SPASIO ŽIVOT U EMISIJI: “Da je nisam pregledao tada, BILO BI KASNO“

Dugogodišnji partner Snežane Đurišić, ginekolog Vanja Milošević, doživeo je da spasi život jednoj ženi na nesvakidašnji način, i to zahvaljujući emisiji “Praktična žena“ i voditeljki Nataši Pavlović.


Naime, Nataša je pozvala Vanju da gostuje i govori na temu zdravlja kao i da odgovori na pitanja koliko često treba ljudi da odlaze na preglede- U jednom trenutku je Nataša je pitala žene iz publike koja je voljna da uradi pregled. Ja sam mislio da ćemo to obaviti posle emisije, ili da će te žene doći kod mene na kliniku, ali Nataša je imala već spreman paravan, kolposkop, kompjutere, materijal, sve potrebno za pregled– počeo je priču ginekolog u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

Milošević nije verovao da će se neko usuditi da odradi pregled baš u sred emisije, ali ga je iznenadilo kada je video da je bilo i više žena nego što je očekivao- Uradio sam pregled, i papa test kao što se inače i radi a zatim odneo pločice kod mene na kliniku i dao patlozima. Došla je doktorka Jelena Lazić, vrhunski patolog i pitala me gde sam radio taj pregled. Pošto sam imao kontakt sa tom ženom, ja sam je i pozvao, i danas evo imam njenu saglasnost da pričam o tome, jer je moj pacijent. Uradili smo i biopsiju, zatim i operaciju. Sada je živa i zdrava, ali da nije bilo tog pregleda, možda bi bilo kasno- rekao je Vanja i dobio gromoglasan aplauz.

Za kraj je želeo da poruči svima u studiju da koliko sutra odu na ginekološki pregled, jer je to bila i svrha njegovog pojavljivanja- Ako uspem da nateram ovaj mlad svet ovde da se već sutra prekontroliše, onda je ovo moje gostovanje bilo uspešno.

PROČITAJTE I:

Otkriveni rodbinski odnosi, Snežana poručila voditeljki: „TI SI ZLA ZAOVA“

Foto: Z. K. Munja/ D. Milošević,
Autor: T. Bogavac