Login/Registracija

Dinča u krizi: „DOŠLO JE DO ZASIĆENJA, nisam imao sreće“

Poslednjih nekoliko godina, Milan Dinčić Dinča, potpuno se posvetio porodičnom životu, što tvrdi da mu prija jer kako kaže treba da se ostavi prostora da se pokažu i mlađi pevači.

San svakog pevača je da napravi hit koji će ga proslaviti, a Dinča je imao sreće da snimi čuvenu pesmu „Ti si žena za sva vremena“ koja se i danas sluša sa istim žarom.

On je gostovao u emsiji „Grand Parada“ kada je otkrio i da li sprema nešto novo za svoju publiku.

– Ja sam se malo i pre korone smirio što se tiče autorskog dela i snimanja pesama. Zatim je naišla i ova nesrećna korona, a jednostavno je došlo do nekog zasićenja što se tiče snimanja pesama. Nisam ni imao sreće da naiđem na kompoziciju koju bih onako na prvu snimio kao što sam to radio sa ranijim materijalom, ali nadam se da će u budućem vremenu da se poklope neke kockice– iskren je bio pevač.

Priznaje i da je jako srećan što njegove numere nemaju rok trajanja.

– Imao sam tu sreću, dovoljno je da jedna pesma prođe, a ja imam dve tri koje se svuda sviraju i prepoznaju ustvari to je i potrebno za ovaj posao- rekao je Dinča.

Nakon četrnaest godina koliko je na estradnom nebu, pevač i dalje ima armiju obožavalaca, a svoj uspeh pripisuje velikom trudu i ulaganju u karijeru. Međutim, iako je zreo i kao ličnost i kao pevač, priznaje da ga otac i danas kritikuje kada je reč o karijeri.

– Moj tata je toliko ponosan na mene i to što ja pevam. On je ranije donosio neki stub kući i puštao stalno muziku, on samo muziku voli, ali mi kaže stalno „Sine što ne ideš po emisijama da te malo slušam. Ja volim da te gledam na televiziji i da me zovu ljudi“– ispričao je svojevremeno.

Foto: Z. K. Munja,
Autor: S. Čumić