Login/Registracija

DINČA SLOMLJEN OD TUGE I BOLA: „Blažen je put kojim danas ideš“

Nekadašnji učesnik „Zvezda Granda“ Milan Dinčić Dinča poznat je kao veoma porodičan čovek te za razliku od brojnih kolega na njegovom Instagram profilu publika uglavnom može videti brojne fotografije sa članovima porodice.

Ipak, malo ko zna da je Dinča posebno bio vezan sa baku koja je danas na veliku žalost preminula te je pevač objavio fotografiju uz opis koji kida dušu.

-Blažen je put kojim danas ideš, dušo, jer ti je pripremljeno mesto pokoja. Večnaja pamjat mojoj baki Stanki, hvala ti ta sve što jesam- napisao je Dinčič uz emotikon prepun suza.

Usledili su brojni komentari i reči podrške kolega, ali i fanova na društvenim mrežama.

Podsetimo, pevač Milan Dinčić Dinča koji se proslavio u trećeoj sezoni „Zvezde Granda“ uspešno gradi muzičku karijeru, ali se poslednjih godina retko pojavljuje u medijima, a az to ima i dobar razlog. Osim što želi da bude posvećen porodici i odrastanju dece, on i njegova supruga Jelena nedavno su otvorili vrtić.

–Kako smo postali roditelji i kako smo kafiće zamenili za igraonice i parkove i počeli da se družimo samo sa ljudima koji imaju decu, primetili smo da nam kod nekih drugih vrtića smeta i cena ali i način usluge. Onda smo prosto rekli zašto ne bismo mi otvorili mesto na kojem će da bude sve onako kako mi želimo. Tu mislim i na finansije ali i na neke školice i druge aktivnosti. Prijatelji su nas podržali u tome s obzirom da znaju koliko dobro čuvamo decu i tako je sve počelo. Dali su nam vetar u leđa jer od samog starta imamo mnogo upisane dece –rekla je Dinčina supruga za Grand.

Instagram/crazydincha
Foto: Z. K. Munja/ Instagram/ Printscreen,
Autor: J. Jović