Login/Registracija

Dejan Petrović ponosan na uspeh svoje ćerke za koju sad zna ceo svet (FOTO)

Ćerka našeg istaknutog trubača Dejana Petrovića, Jovana Petrović ostvarila je uspeh o kome sanjaju mnoge devojčice. Sa 11 godina ponela je titulu Prve male dame Srbije i predstavljaće našu zemlju na svetskom izboru za „Malu damu sveta“ 2019. u Šangaju u Kini. 

„Kao i svaki roditelj ponosan sam na svoje dete. Više na njen nego na svoj uspeh, valjda je to suština života“,rekao je nedavno prvi trubač sveta iz Užica. Inače, Dejan i njegova supruga Branka sa kojom je već više od deset godina u skladnom braku, biće podrška svojoj mezimici u Kini. 

Dejan Petrović: Smatram sebe uspešnim muškarcem (VIDEO)

Jovana će na ovom svetskom takmičenju nositi i narodnu nošnju svog kraja, a snimila je i promotivan spot u kome se pojavljuju i konji koji su njene omiljene životinje. 

„Mislio sam da je taj odvratni osećaj iščekivanja odluke žirija prošlost u mom životu… Opet se znoje dlanovi i srce još jače kuca. Ovaj put ne za mene, već za nju. Na takmičenju za ‘Prvu malu damu Srbije’ moj anđeo je poneo pobedničku krunu, i predstavljaće našu zemlju na svetskom takmičenju u Kini 2019. godine“, napisao je Dejan Petrović na svom Fejsbuku kad je Jovana ponela laskavu titulu. Ekipa sajta „Grand online“ želi joj puno uspeha na takmičenju u Kini. 

Autor: A.Bakić