Login/Registracija

Deca pevačice PRVI PUT JAVNO progovorila o njoj, Tanja priznala: “Trebalo bi da sam SEBI PRVA“

Tanja Banjanin važi za jedan od najboljih ženskih vokala na ovim prostorima, i mada je muzika njen život oduvek, malo ko zna da je po struci dimplomirani pravnik i da je godinama radila za Vladu Vojvodine.

Ipak od svih uloga koje u životu ima najvažnija joj je uloga majke, ćerci Staši koja ima 22 godine i devet godina mlađem sinu Novaku.


Mnogi koji je poznaju kažu da je izuzetno posvećen roditelj koji obožava svoju decu i uvek zna kako da ih pohvali i usmeri na pravi način, a sada su Staša i Novak odlučili da otkriju kakva je njihova mama zapravo.

– Dinamična je, kako da kažem, sve voli da uradi na brzinu i sve odmah– izjavio je Novak, dok je Staša kroz osmeh dodala:

– Volim što je mama sa nama pre svega prijatelj i što je uvek iskrena, nikad nam ne priča laži. Znači uvek iskrena i pravo u centar, kako je tako je- otkrila je Staša u emisiji “Na večeri kod“.

Međutim, Tanja svom roditeljstvu ipak nalazi manu i priznaje da bi neke stvari uradila drugačije.

– Trebalo bih više da stavljam sebe na prvo mesto, bar u nekim situacijama, uz poštovanje svih i ljubav prema svim svojima, ali ne može čovek protiv sebe- objasnila je Tanja uz reči da je njena priroda prosto takva.

– Stalno nešto uzmičem, i moja mama mi to prebacuje, ali ja prosto nisam nametljiva, nikad nisam znala da se proguram. I mislim da čovek i ne treba da se potura nigde, ako zaslužuje sve će to samo doći– iskrena je pevačica.

POGLEDAJTE I:

3 meseca sa NULA DINARA! Ostala bez posla, živi od pevanja ali i dalje nije sigurna čime bi se bavila! (VIDEO)

OVU pevačicu je muž napustio nakon porođaja, a danas njena mezimica puni 21 godinu

Foto: Instagram,
Autor: T. Bogavac