Login/Registracija

Darko Lazić pobesneo nakon prozivki da peva na korona žurkama!

Pevač Darko Lazić zatečen je na nekoliko korona u žurki u poslednje vreme, međutim on tvrdi da ni na jednoj nije pevao, već da se tamo našao kao gost.

– Šta god ja da uradim to je nešto najgore, gore nego što jeste! Ispalo je kako ja radim jedini u koroni, da su svi dobri, ja nisam. Uopšte nisam ni radio, kao prvo, nego sam bio u kućnom prostoru, prijatelj mi je dobio dete. „Strpajte ga u zatvor…“. Na splavu sam bio na ručku, na večeri. Gde god da se pojavim, ispadne da radim! Ne znam zašto toliko smetam, što upadam toliko baš u oči – počeo je Darko tokom gostovanja na Prvoj.

– Da sam radio, rekao bih. Otpevao sam jednu pesmu. Došla je komunalna policija, prekinuli su proslavu… Vidim da sam ja „kralj korone“! (smeh) Voleo bih da radim, treba nam novac, ali nije tako – dodao je.

– To je bilo porodično okupljanje, nije bila žurka! Ja nisam pozvan da pevam ni na jednoj korona žurki, a čuo sam da dosta kolega peva na tim žurkama. Ali, mene za pare niko ne zove – tvrdi Lazić.

Podsetimo, poslednju korona žurku na kojoj je Lazić prisustvovao prekinula je komunalna policija, a u objektu je bilo oko 25 ljudi.

Foto: Instagram,
Autor: D. Bukovčić