„Sevićka je gospođetina“ Darko Lazić otkrio zašto na svadbi nije bio i njegov naslednik

IMG 20230830 WA0091

Pevač Darko Lazić zakleo se pred Bogom na večnu ljubav supruzi Katarini, a na svadbenom veselju koje je održano tim povodom pre pet dana bila je njegova ćerka Lorena, ali ne i sin Aleksej.

Darko je u razgovoru za Skandal otkrio da je poziv Marini poziv uručen, ali da mu je jako žao što njegov naslednik nije bio na svadbi.

Darko Lazic 1

Mnogi su spekulisali da folker majku njegovog sina nije ni pozvao, na šta on kaže:

– Ponuđen ko počašćen, druže – rekao je Darko i objasnio:

– Ja nikakav problem nemam, ja sam rekao: „Ti ako hoćeš slobodno dođi“, ona je rekla: „Ne pada mi na pamet“, ja sam je opet opravdao na neki način, kad su pitali novinari zašto nije Aleksej tu. Na dan pred svadbu, kada sam rekao da ću da obučem odelo, ona je rekla zašto odelo, pa kao za svadbu, a kao pa ne može ne dam dete i to je to. Boli me uvo za tvoju svadbu. Dobro, rekoh ti budi budala nemoj biti gospođa. Ana je ispala jedna velika gospođetina. Posle svega pokazala je koliko je velika, iskreno moram to da pohvalim, i eto tako. Bukvalno je mogla da dođe lepo bez ikakavog problema, brate imamo dete, čak se ona i Kaća lepo slažu i lepo komuniciraju, sad odjednom ti napraviš za*ebanciju, to dete je trebalo da bude tu i to je to. Znaš kako ja nisam hteo da pravim za*ebanciju i kažem sve će doći na svoje i kao što je došlo i sa Anom, proći će malo godina i sve će biti ok – ispričao je Darko.

BONUS VIDEO: Ekskluzivni snimci sa svadbe Darka Lazića

NE PROPUSTITE I:

Foto: Z.K.Munja,
Autor: A.Dačić