Login/Registracija

Darko Lazić: Novi početak! (FOTO)

Pre tačno deset godina u prepunoj Beogradskoj areni Darko Lazić je kao anonimni dečak osvojio srca publike ali i njihove glasove i poneo titulu pobednika takmičenja Zvezde Granda u sezoni 2008/2009. U trenucima kada je 15 hiljada ljudi aplaudiralo mladom pevaču, Darko je bio siguran da nikada neće izneveriti taj aplauz i ljubav publike koja mu i dan danas daje snagu da prebrodi sve ono što život nosi.

47c31a45de5af00f7b5a20b8d8fca242a59a2a7e

Nakon prvog albuma usledili su brojni hitovi nastupi lični I profesionalni uspesi koje je trenutak nepažnje i neodgovornosti mogao zauvek da prekine. Teška saobraćajna nesreća koju je Lazić preživeo postala je glavna tema. Ožiljci su bili teški pre svega oni koji se ne mogu videti golim okom. Uz Darka je bila porodica, rodni Brestač kolege prijatelji, menadžer i producent Mersed Hodzić. Svi su mu dali bezrezervnu podršku i snagu da ponovo bude onaj dečko iz Arene andjeoskog glasa.

Ipak najteže je kada te okolina osudi, kada se pokaješ, kada ti oproste, da oprostiš samom sebi.

U tim momentima važno je da podeliš zahvalnost koju osećaš, a Darko Lazić je zahvalan.

Kako bi to osećanje podelio sa svima koje je možda izneverio ili povredio, kako bi pokazao da nije zapostavio svoju publiku i ljude koji ga vole Lazić će 29. oktobra izaći na scenu Sava Centra okružen kolegama i održaće koncert pod nazivom Novi Početak.

Za Darka će to okupljanje biti baš to – Novi početak. Svi koji te večeri budu u centru Sava čuće njegove najveće hitove koje glas proizvodi a duša peva. Novi početak je događaj na kome će publika dobiti aplauz od Darka i svih izvođača koji će se te večeri popeti na scenu da pokažu da su prijatelji i kada je lepo i kada je teško.

Do tada je važno da se potsetimo na čemu smo zahvalni.

Pratite hashtag #zahvalansamza https://instagram.com/darkolazicofficial?igshid=1jxudtpqqzvb5

Foto: Instagram,
Autor: N. P.