Login/Registracija

Danima je sumnjala da suprug NEŠTO KRIJE, a onda je usledio momenat koji će ZAUVEK PAMTITI

Pevačica Jelena Tomašević i glumac Ivan Bosiljčić oduvek su važili za uzoran par, čiji brak traje već jedanaest godina.

Iako kažu da nemaju recept za savršen i harmoničan odnos, romantična iznenađenja koja često priređuju jedno drugom govore u prilog tome koliko se trude da se plamen ljubavi među njima nikada ne ugasi.

Tako je poslednje u nizu iznenađenje priredio Ivan Jeleni pred odlazak na Santorini na kome je popularni glumac snimao film, kupivši i njoj kartu.

– Bilo mi je čudno što me Ivan danima pred odlazak na Santorini ispituje kakve su mi obaveze, da li imam neka snimanja ili koncert. Kada je zaključio da sam slobodna, organizovao je dolazak njegovih roditelja da čuvaju našu ćerku a meni doneo avionsku kartu. Kao što vidite, nisam se bunila– rekla je Jelena.

Međutim, za Ivana je još veće iznenađenje bilo što je Jelena odmah pristala da krene s obzriom da ništa ne radi na brzinu bez neophodnih provera.

– Ona je inače osoba koja prvo tri puta proveri gde ide, sa kim, kad se vraća…U najmanju ruku sam očekivao da će pitati: “Je l’ taj vulkan na ostrvu još uvek aktivan?“ Međutim ona je odmah bila spremna za polazak- ispričao je on za Story.

POGLEDAJTE I:

Jelena Tomašević progovorila o NAJVEĆEM UDARCU u karijeri: „Razmišljala sam da se vratim u Kragujevac“

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: T. Bogavac