Login/Registracija

Da li su OVO ISTE OSOBE? Najveće transformacije poznatih (FOTO + VIDEO)

Mnoge naše poznate ličnosti odlučile su se na velike promene kada je njihov fizički izgled u pitanju, te su napravile transformacije za koje su izdvojili brdo novca.

Društvene mreže u današnje vreme omogućavaju nam da pratimo svaki korak slavnih ličnosti. Ipak, ono što je oduvek najviše intrigiralo i zanimalo javnost jesu njihove drastične promene izgleda.

Mi smo za vas izdvojili neke od najupečatljivijih transformacija.

Katarina Kaja Ostojić – danas važi za jednu od najatraktivnijih pevačica. Kaja je neko ko dosta vremena provodi u teretani i mnogo ulaže u svoj fizički izgled, međutim nikada nije govorila o estatskim korekcijama.


Anastasija Ražnatović – važi za jednu od najpopularnijih mladih pevačica kod nas i uzor je mnogim tinejdžerkama, a ono što je karakteristično za nju je moderan i upečatljiv stil koji neguje od samog početka svoje karijere.


Teodora Džehverović – idol je mnogim mlađim generacijama, mnogi su je upamtili nakon pojavljivanja u popularnom muzičkom takmičenju „Zvezde Granda“ u sezoni 2014/2015. Teodora je priznala da je radila silikone u grudima, ali osim toga nekih većih estatskih korekcija nije imala.


Sandra Rešić – učesnica „Zvezda Granda„, ali i ćerka legendarnog folk pevača Nina Rešića godinama je mučila muku sa viškom kilograma, međutim pevačica je uspela da liniju dovede u red i sada izgleda besprekorno.


Sanja Vučić – predstavnica naše zemlje na ovogodišnjoj Evroviziji i članica grupe „Hurricane“. Ova slika postala je pravi hit na društvenim mrežama, a koliko se Sanjin izgled razlikuje nekad i sada pogledajte sami.


Ivana Nikolić – takođe naša predstavnica na ovogodišnjoj Evroviziji i članice grupe „Hurricane“. I ovde je razlika očigledna.


Anđela Vujović, poznatija kao Anđelina i vlasnica mnogih popularnih hitova poput „Pile moje“, „Budi u blizini“, „Crne noći“ i drugih. Mnogi do sada nisu imali prilike da vide Ađelininu sliku odranije, te je ovo za njih bilo pravo iznenađenje.


Elena Kitić – ćerka je popularnih folk pevača Mileta Kitića i Marte Savić. Elena je krenula stopama svojih roditelja, međutim u totalno drugačijem muzičkom smeru od svojih roditelja, te je jako popularna kod mlađih generacija.


Dara Bubamara – na početku karijere i sada. Mnogi komentarišu da je Dara bila lepša pre korekcija i da je sada preterala, dok su drugi oduševljeni njenim sadašnjim izgledom.


Pogledajte i naš video sa najupečatljivijim transformacijama poznatih ličnosti!

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: D. Bukovčić