„Da li ste realni?“ Sandra Rešić užasnuta fotografijama groba njenog oca: „Kuda ide ovaj svet?“

71c35e7118e7e06197464205aad38567e695208e

Sandra Rešić, ćerka pevača Nina Rešića koji je 2007. godine preminuo od perforacije pankreasa, na društvenim mrežama uputila je hitan apel svima koji joj ovih dana šalju fotografije groba njenog pokojnog oca.

Pevačica se oglasila na Instagramu i apelovala na ljude da prestanu da joj šalju slike njegove večne kuće.

– Prestanite da mi šaljete slike groba mog oca! Da li ste realni? Zamislite da ja idem na groblja vaših najmilijih i slikam? Šta da napišem? E, vidi… Kuda ide ovaj svet, ponoviću sto puta, sram da nas je– poručila je Sandra.

Screenshot 20230508 131643 Instagram 1

Pevačicaa se nedavno osvrnula na glasine da Nino nije njen otac i konačno stavila tačku na ova medijska nagađanja.

-Nismo se time bavili, ali eto da odgonetnem celu priču. Mene su zadirkivali i pričali „Je l’ ti šalje otac novac i stvari? Kako živite?“ To su strašne stvari da vam neko kaže, a vi na primer ne poznajete oca. Sada je na sve gledam drugačije, ali u tom trenutku sam se osećala užasno. Moji su se razveli, on je tad postao zvezda, pa nas je napustio. Posle sam saznala iz novina da je neko izjavio da on nema ni ženu, ni decu, da je mlad i popularan i da ga žene obožavaju. To je sve bio marketinški trik, jer je u tom momentu on je bio Nino, najpoželjniji muškarac u Jugoslaviji koji puni hale, pa da li je moguće da tako mlad ima ženu i dete? Tako se pustila priča da ja nisam njegovo dete. Dakle, sve je to bio savet menadžera i da je to bilo najbolje za njegovu karijeru – ispričala je Sandra i dodala:

– Mama i ja se nekad šalimo i pričamo da sam ćerka Donalda Trampa, da me on napravio. Nikad se nije oglašavala i rekla bi sad da sedne da daje intervju da smo prošli kroz pakao zbog Nina. Rado bi zamenila tatu za bilo kakvog molera, sve bi uradila sad samo da nije zvezda, ali to je nemoguće. Ponekad plačem sama kod kuće kad niko ne vidi, ali sam obećala sebi da nikad više to neću sebi da dozvolim. To mi ništa dobro nije donelo, svako ko je video moje suze je sve dobro iskoristio.

Sandra Resic 1

NE PROPUSTITE I:

Foto: Instagram,
Autor: I. A.