Login/Registracija

DA LI ĆE SE ISTORIJA PONOVITI? Sin Miloša Bojanića UŠAO U RIJALITI

Nakon desetogodišnje pauze i života u Kanadi, Mikica Bojanić se konačno vratio na javnu scenu i već po samom povratku privukao veliku pažnju.

Nakon decenije provedene van naše zemlje, njegov otac Miloš Bojanić nije krio sreću što  konačno provodi vreme sa porodicom u punom sastavu u svom Novom Sadu.


Ipak, nakon nekoliko meseci od povratka Mikica je rešio da napravi veliki korak i postane član rijalitija, kao što je to bio njegov otac davne 2010. godine kada je odneo titulu pobednika.

Da li će to i Mikici poći za rukom, ostaje da vidimo, ali kako pevač tvrdi karakter je povukao na proslavljenog pevača i simpatije publike prikupio kako zbog sjajnog glasa, tako i zbog svoje iskrenosti i skromnosti.


Odluka da se oproba u rijalitiju prilično je zatekla njegovog oca koji otvoreno strahuje kada je u pitanju učešće naslednika uprkos njegovim godinama.

– Pomalo se plašim konflikta, mada se nadam da tuča neće biti. Ja se za njega plašim i kada sedne u auto i ode u grad. Moj Mikica nije konfliktan dečko, pošten je, e sad da li će ga napadati, pa sigurno hoće. Mene mnogi ne vole, pa to može da bude razlog da ga napadaju i svađaju se sa njim- priznaje Miloš.

Kao i u svakoj odluci tokom njegove dugogodišnje karijere i prilikom ove odluke veliku podršku pružila mu je supruga Dušica sa kojom je nedavno proslavio četrnaest godina braka. 


Bojanićev mlađi sin i Dušica upoznali su se davne 2008. godine u Americi, a danas su ponosni roditelji troje predivne dece, dva sina i jedne ćerke.

– Imam veliku podršku od nje da se bavim muzikom i ona mi je glavni kritičar i oslonac. Bitno da među supružnicima postoji poštovanje, poverenje, tolerancija i da lako mogu da postignu kompromis. Mi to uspevamo već 14 godina i nadam se i verujem da ćemo još mnogo godina slaviti zajedno sa našim najvećim bogatstvom- decom- istakao je Mikica za Grand Online.


Podsetimo, ovo leto Mikica Bojanić proveo je sa najmilijima u porodičnoj vili na crnogorskom primorju, a ekipa portala Grand Online imala je priliku da uhvati pojedine kadrove sa njihovog odmora.


BONUS VIDEO

POGLEDAJTE I

Svi detalji GALA PROSLAVE: Bojanići konačno na OKUPU, najstariji član NAPRAVIO ŽURKU za pamćenje (VIDEO)

ČIST LUKSUZ OD PODA DO PLAFONA: Miloš Bojanić pokazao unutrašnjost VILE NA MORU (VIDEO)

Foto: Z. K. Munja/ Grand.Online,
Autor: J. Jović