Login/Registracija

Članovi Amadeus benda poludeli zbog ponuda kolega „Pustite nas da ožalimo BRATA kako treba“

Amadeus bend  je ove nedelje ostao bez svog dugogodišnjeg bubnjara i pre svega velikog prijatelja, Bojana Zlatanovića Tokana, koji je preminuo od posledica korona virusa. Vest o njegovoj smti duboko je potresla njegove kolege isto kao i činjenica da su mnogi njihovi poznanici iskoristili ovu priliku da  pošalju svoje ponude za „ispražnjeno mesto“ u bendu.

Upravo tim povodom, na svom Fejsbuk profilu oglasio se Milan Kordulup, gitarista pomenutog muzičkog sastava i izjavio –Dragi bubnjari, kolege, prijatelji i rodbino talentovanih bubnjara, MOLIM VAS da se ne nudite za Tokanovo mesto, pustite nas da ožalimo Brata kako dolikuje!

Ljuti zbog prijatelja koji se, kako kažu, godinama nisu javljali a sada se interesuju za njihovo zdravlje poručuju svima da ukoliko nastave sa nepristojnim ponudama, biće prinuđeni da iste i javno objave.

-Taj neko bi trebalo prvenstveno da zna da se mesto u „Amadeusu“ ne dobija po preporučivanju samog sebe u ovako teškom trenutku, naprotiv, to samo govori koliko su bezosećajni i nekvalitetni ljudi, a takvima nikada neće biti mesto u bendu – naveo je Milan u statusu.

Podsetimo, članovi „Amadeus bend“ dolaze iz Leskovca odakle su još kao momci počeli da grade svoju karijeru i uspešni su u tome već 23 godine, a često ističu da su prvenstveno porodica pa tek onda kolege.

Foto: Instagram,
Autor: K. Stanković