Login/Registracija

„Često sam GLEDALA MUŠKARCE SA VISINE“, pevačica otkrila šta je ključ samopouzdanja

Nedavno se, posle kraće pauze, Jovana Tipšin u punom sjajnu vratila svom prepoznatljivom stilu i publici predstavila novu pesmu za koju je dobila sve pohvale.

Mnogi kažu da su žene posle četrdesete otpisane sa estrade jer svake godine dolaze nove muzičke nade, ali Jovana je primer da svako ima mesto na estradnom nebu i da za nju smena generacija ne važi.

– Biti pozitivan, biti ono što jesi i ne mrzeti nikoga, voleti sve. Čovek treba da ulaže u sebe ne samo spolja nego i iznutra jer kako zračite tako privlačite– tvrdi pevačica.

Mnogi smatraju da poznate dame sve više liče jedna na drugu usled odlaska kod istih hirurga, međutim Tipšinova nema potrebu za promenom ličnog opisa.

– Nemam ništa protiv, ali pod nož samo ako moraš. Ja sam visoka vitka, trudim se sa linijom, priroda kozmetika. Vraćamo se polako,ali sigurno prirodi- rekla je za Grand News.

Jovana važi za jednu od najviših pevačica na našoj estradi, a sada je otkrila da li je to nekim njenim udvaračima predstavljalo problem.

– Ja sam u štiklama 1.95, ali nemam problem, Ja volim svoju visinu i volim kakvu me je Bog stvorio. Često sam gledala muškarce sa visine jer su niži (smeh)– priznaje ona.

Foto: Z. K. Munja / E. Srdić / L. Cvetković,
Autor: S. Čumić