Login/Registracija

Ćerku joj SALEĆU UDVARAČI, a ona otkriva kakvog zeta PRIŽELJKUJE

Voditeljka već godinama najgledanije nedeljne emisije, Lea Kiš, ovo leto provela je u prelepoj vikendici na Avali, gde je sa suprugom izgradila pravu oazu sa puno zelenila i velikim bazenom.

Iako sve deluje prelepo na prvi pogled, malo ljudi zna da je održavanje takve kuće velika obaveza koja zahteva posvećenost tokom cele godine– Već u maju kreću pripreme koje traju po petnaestak dana, a onda kad prođe sezona isto tako nas čeka mnogo posla da se sve sredi. , Doduše moj suprug dosta to održava i tokom zime pošto imamo dosta rastinja i biljaka kao i veliku terasu– rekla je voditeljka za “Grand news“.

S obzirom da njenu atraktivnu ćerku Sara Miu udvarači saleću na svakom ćošku, Lea odgovara na pitanje da li se plaši zeta koji je lovac na miraz- To je mač sa dve oštrice. Ove sve nekretnine su nasleđene. Nešto sam ja dobila kao nasledstvo, nešto suprug od svojih roditelja, a naravno nešto smo i zaradili. Gledam da to ne eksponiram, ne da se tu ne bi upecao neki potencijalni zet, nego je to prostor u kome mi uživamo, bez obzira da li sam javna ličnost ili ne. A kada je reč o mirazu dobrodošao je svaki dobar momak, a ako se njoj sviđa, svideće se i meni- dodala je Lea.

POGLEDAJTE I:

Pršti od luksuza! Lea Kiš otvorila vrata svog doma na Avali (FOTO)

ŠMINKANJE, POZIRANJE I DOBRA ZABAVA: Vodimo vas iza kulisa Leine emisije (VIDEO)

Foto: Privatna arhiva,
Autor: T. Bogavac