„ĆERKA MI ODLAZI IZ SRBIJE“ Saša Matić iskreno o porodici, pa progovorio o duetu sa Dejanom (VIDEO)

Za Sašu Matića ovog leta nema odmora. Posle velike letnje turneje po državama bivše Jugoslavije pevač nastavlja da radi punom parom. Tim povodom je okupio pripadnike sedme sile i priznao koliko je ushićen povodom onoga što ga u narednom periodu čeka. 

11eb6435d0cb1ac08d124794374c9c2195ee02c3

Ipak posebno iznenađenje bila je premijera spota za duetsku pesmu sa Željkom Samardžićem koja simbolično nosi naziv „Nekada i sad“. Kako nije mogao da prisustvuje promociji dueta, Željko se u video poruci obratio okupljenim gostima, a posebnu poruku je imao za svog najdražeg kolegu.

– Dragi moj Sale, mi nismo samo dobre kolege i prijatelji već i komšije dugo godina ovde u Boki koju obožavamo. Ova pesma se slučajno desila, a prave pesme se uvek slučajno dese. Prošlo je mnogo godina od kad sam te prvi put čuo u jednom klubu i još tada sam rekao da ti nisi za male stvari, srećan nam duet – rekao je Željko u videu.

Znamo da Saša u svojoj bogatoj diskografskoj karijeri ima duete sa najvećim zvezdama naše estrade, a nas je zanimalo kako još nije došlo do dueta sa bratom Dejanom.

4ee6560f74674d39c05406cb6e4714af3ca0bacd

– Za duet sa Dejanom presudiće dobra pesma. Imali smo mi dosta ponuda, ali su to bile limunade. Da bi mi otpevali jednu pesmu mora da se poklopi sve, i muzika i tekst, ali baš sve. – rekao je za Grand Online. 

 Sašu smo često imali prilike da vidimo u žirijskoj stolici takmičenja „Nikad nije kasno“, a bio je i gostujući mentor u „Zvezdama Granda“, te smo upitali pevača koja je emisija bliža njegovom senzibilitetu, kao i to da li bi prihvatio sudijsku ulogu kao stalni član žirija. 

– Ja volim obe emisije zaista. Da budem stalni član žirija to je za mene prevelika obaveza. Imam zaista dosta posla, putovanja i odricanja od privatnog života. Zamislite oni kreću snimanja, a ja sam u Americi, mislim da bi to bila velika obaveza za mene – objasnio je pevač.

71602bacee09ce5d077a62911ad56ca12c9825c2

Nedavno smo imali prilike da sa njim boravimo u Perastu, gde je naš čuevni fotograf Zoran Kuzmanović Munja video sve članove njegove porodice osim ćerke Aleksandre, pa smo morali da proverimo gde je najstarija mezimica.

– Ona je upisala fakultet, neće studirati u Beogradu, već u inostranstvu. Upisala je ekonomiju, pa ćemo videti kako će biti – otkrio je za Grand online. 

U nastavku pogledajte video: 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: A. Milinković