Ovo još niste čuli: Ćerka Emira Habibovića kida kako peva, ponosan tata lije suze: „Moje sve na svetu“ (VIDEO)

ćerka emira habibovića

Ćerka Emira Habibovića, Alina nasledila je od pevača talenat za muziku, a ponosan otac sada se pred celim svetom pohvalio svojom naslednicom koja ima izuzetan dar.

Emir je podelio video iz automobila na kome njegova mezimica izvodi veliki turski hit Aramam.

ćerka emira habibovića

Devojčica je sa lakoćom izvodila zahtevene deonice ove pesme i visine kojima se retko ko može pohvaliti, a svi su primetili da tečno izgovara reči na stranom jeziku što je za dodatnu pohvalu.

emir habibovic spo

Ponosan Emir nije mogao da sakrije emocije zbog svoje nasledice koja ga je u jednom trenutku rasplakala, a ovaj snimak oduševio je njegove pratioce.

emir habibovic

„Ovo je dar od Boga“, „Ovo još nisam čuo,šta li će biti kad poraste“, „Naša budućnost“, „Nemam reči“, samo su neki od lavine pozitivnih komentara koji Alini predviđaju uspešnu muzičku karijeru ako odluči da krene tatinim stopama, a kako je ćerka Emira Habibovića izvela ovo pogledajte u videu ispod:

Ćerka Emira Habibovića kida kako peva

Instagram/Emirhabibovicofficial

Podsećamo, Habibović je pre manje od mesec dana dobio drugu ćerku sa Tamarom Selimović dok ima još troje starije dece među kojima je i pomenuta Alina.

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

BONUS VIDEO- Emir Habibović i Tamara Selimović rođendan ćerke:

Ne propustite i :

Foto: Z. K. Munja/Instagram,
Autor: S. Čumić