Ćerka Dragane Mirković dobila ime po našoj poznatoj pevačici, nećete verovati zbog čega se to desilo

dragana mirkovic ok nnk foto munja

Medijska prašina koja se podigla oko razvoda Dragane Mirković i Tonija Bijelića se ne stišava, a u javnosti svakodnevno isplivavaju novi detalji o njihovom odnosu.

Dragana i Toni imaju dvoje dece Marka i Manuelu koji su izrasli u ozbiljne mlade ljude koji nisu želeli da se bave javnim poslom, međutim neretko možemo videti njihove objave na društvenim mrežama.

Ipak, malo ko zna da je Dragana inspiraciju za ćerkino ime dobila zbog koleginice sa estrade.

dragana mirkovic

Naime, u pitanju je Manuela Đurović koja je bila članica nekada veoma popularne grupe „Twins“.

Manuela i njen brat Nenad Kostrešević, koji je sa njom činio pomenutu grupu bili su veoma bliski sa Draganom, te su i sarađivali. Mirkovićeva je tada bila fascinirana Manuelinom dobrotom i iskrenim prijateljstvom, pa je tako i odlučila da naslednici da ime po njoj, piše Blic.

5d71a124481540b8d0b5b19406c89f37d1d99465

U zvaničnom saoštenju za medije, Dragana je otkrila kako nekoliko godina nije u skladnom odnosu sa Tonijem.

Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak.

IMG 2284

Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina.

Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi.

U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju – pisalo je u saopštenju Dragane Mirković.

BONUS VIDEO- Svi detalji koncerta u Areni:

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

NE PROPUSTITE I:

Autor: S. Č.