Login/Registracija

“ČEKALA SAM GA KAD SE RAZVEO“ Maja Nikolić i dan danas MISLI NA NJEGA

Estradni par Vesna i Đole Đogani već dugi niz godina osim što rade zajedno, uživaju i u skladnom braku.

Iako je Đole duže poznatiji publici, uzimajući u obzir višedecenijsku karijeru, prvenstveno kao plesača a onda i vokalnog izvođača, Vesna u poslednje vreme preti da ga pretekne po popularnosti, s obzirom da se našla na listi najpraćenijih tiktokera u regionu.

Ipak, neki smatraju da Vesna i te kako treba da se diči činjenicom da joj je muž upravo Đole.

– Sve žene na estradi vole Đoleta, pa i ja već 30 godina. On kada se razveo prvi put, mi smo sve mislile da ćemo stati u red, ali onda se pojavila jedna slatka plavuša i onda su svi zaćutali- rekla je Maja Nikolić u emisiji “Zvezde Granda Specijal“.

Pevačica je dodala da Vesnu i Đoleta privatno voli i da su prijatelji, ali da je to ne sprečava da gaji sipmatije prema popularnom denseru.

– Ja sam sedam godina u stabilnoj vezi ali imam oči da gledam i imam ruke da pipam. Ja sam Đoleta u jednoj emisiji grlila, ljubila, pipkala, i tako se napunim energijom, odem kući, mislim na Đoleta i meni lepo– iskrena je bila Nikolićeva.

Maja je objasnila da se u ovom slučaju ne radi samo o fizičkom izgledu već i energiji koju Đole sa sobom nosi, ali je neosporno da mnogi ne veruju da je zagazio u sedmu deceniju života.

– Gledamo skoro na televiziji našeg druga Lepog Miću, i Đole mi kaže da su oni isto godište. Mislila sam da laže, pošto je Lepi Mića sa obe noge u grobu. Nisam verovala da si ti neki deka ali ti si seksi deka- poručila je Maja Đoletu.

Foto: Munja/ Luka/ Eli,
Autor: T. Bogavac