Login/Registracija

Ćana konačno pokazala sina Luku: „Njegovi drugari nisu znali da mu je mama pevačica“ (VIDEO)

Pevačica Stanojka Mitrović poznatija pod nadimkom Ćana već decenijama hara našom muzičkom scenom. Poslednjih nekolko godina proglašena je za kraljicu veselja, a već je postala praksa da se na privatnim slavljima pojavi kao iznenađenje.

Članovi njene porodice se nikada nisu javno eksponirali, a njenog sina i supruga smo imali prilike samo nekoliko puta da vidimo na nekim događajima.

Oni ne vole da se eksponiraju, osim kad baš moraju. Smatraju da je to moj posao a ne njihov i da je meni mesto pred objektivima. Dugo vremena Lukini drugari nisu znali da mu je mama pevačica. I jednom prilikom bili smo kod Lee Kiš a on je recitovao neku novogodišnju pesmicu i oni su ga videli. Kažu :“Jao pa tebi je mama Ćana, što nam nisi rekao?“, a on nije hteo da se hvali- otkrila je Ćana.

Ćana je pre dve godine prvi put u javnosti pokazala sina Luku, a to je bilo baš na dan kada je on proslavljao 18ti rođendan. Pevačica je otkrila da je njen sin skoroman i da nikada nije imao neke velike prohteve.

– Kad god bih išla negde na put i pitala ga šta da mu donesem nikad ništa nije tražio. Eventualno neke patike ako zna koje bi hteo. Evo sad za punoletsvo, nije tražio ništa. Mi smo čak hteli da prodamo stari auto i kupimo mu novi, bubu neku za grad zgodnu, on kaže neće, uzeće ovaj stari da vozi, ne da da ga prodamo- rekla je ona jednom prilikom za Grand.

U bonus videu pogledajte kako je izgledala proslava punoletsva Ćaninog sina.

Foto: youtube/grandonline,
Autor: A.Milinković