Login/Registracija

USPEŠNA, PAMETNA I LEPA KAO BOGINJA: Ovako izgleda Cakanina ćerka iz prvog braka (FOTO)

CAKANA OK FOTO MUNJA 1

Popularna pevačica Cakana, uživa u ljubavi sa suprugom Nebojšom Negićem više od dve decenije, a kako svoju intimu ne deli javno, malo je poznato da je pre aktuelnog supruga bila u braku sa izvesnim Borisom.

Ćerka Dragice Radosavljević Cakane došla je na svet kao plod ove ljubavi, a pevačica je lepu Mariju odgajila daleko od očiju javnosti.

Zanimljiva priča predhodila je Cakaninoj vezi sa Borisom. Naime, kada je završila srednju školu, pevačica je otišla u Makarsku da poseti sestru, gde je Boris u tom periodu radio na Institutu Juroslav Čeh. Njih dvoje su proveli svega nekoliko dana zajedno, a Cakana mu je tada obećala da će mu se javiti kada dođe u Beograd da studira.

S obzirom da su krili vezu, u jednom trenutku pevačica je poslala majci pismo gde je u srećnom odnosu sa Borisom i da želi da se uda. Zaplet se dogodio kada je to pismo pronašao njen otac koji nije odobravao tu vezu, međutim ljubav je u tom trenutku pobedila.

Venčanje je bilo u krugu porodice i najbližih prijatelja, a nakon dve godine braka rodila im se ćerka za koju mnogi kažu da je ista majka.

Kao svaki roditelj, Cakana je bila posvećena svojoj ćerki i provodila svaki trenutak sa njom, a kako je jednom prilikom istakla, i Boris je takođe bio brižan otac. Zahlađeni odnosi doveli su do kraha braka, međutim bivši supružnici ostali su u odličnim odnosima.

Iako je završila muzičku školu, odsek solo pevanje i violina, Maja za razliku od svoje majke nije preterano zainteresovana za javni život. Danas je udata i ima troje dece, sina i dve ćerke i sa porodicom živi u inostranstvu.

Marija se, kako kaže pevačica, odlično slaže i sa decom njenog sadašnjeg supruga, a iako žive na različitim adresama, oni se trude da praznike provedu zajedno, prenosi Story.rs.

Foto: Z.K.Munja/Instagram,
Autor: B.Stuparušić