Login/Registracija

BUKTI RAT IZMEĐU SEKE I ANE NIKOLIĆ: „Pojedine pevačice su P*DERI STVORILI!“

Pevačica Ana Nikolić našla se na udaru dela javnosti i korisnika društvenih mreža zbog svoje izjave o pripadnicima LGBT populacije s obzirom na to da oni čine najveći deo njene publike.

Uoči nastupa koji je održala u prestonic, pripadici sedme sile Nikolićevu su pitali za njen stav o predstojećem Evroprajdu.

– Verovatno je trebalo da se održi ta parada porodičnih vrednosti. Ne osuđujem gej ljude, ali sve što je transparentno treba, ja mislim to i za one ljude koji nose one oznake. Mi pravoslavni hrišćani nosimo krst i to je dovoljno. A ne idemo sa mantijama i ne pevamo po bazenima obučeni. Sve što je transparentno, nema potrebe za tim. Kao i ovo sto sad hoće da šetaju i paradiraju. Kog si ti opredeljenja, koga to briga? Ja nosim svoj krst i to je to. Ili sam gej ili nisam gej.. zašto to mora da bude tako transparentno? Ja osuđujem to kao i svi.. ne znam, to je naš mentalitet. Protiv gej parade sam isto kao i crkva! Šta sad, ja koja sam strejt treba da šetam po gradu i govorim da sam strejt?! – rekla je za Kurir, nakon čega su je napali mnogobrojni Tviteraši, među kojima su i pojedini ljudi iz javnog sveta.

Ani najviše zameraju to što su je, kako kažu, baš ti pripadnici LGBT populacije pozicionirali u sam estradni vrh, a takođe im je neshvatljivo da ovakve stavove javno propagira, budući da joj je najveći deo publike gej, kao i da su homoseksualne pripadnosti njeni mnogobrojni, najbliži prijatelji, kao i poslovni saradnici.

Ovo mišljenje, po svemu sudeći, deli i folk zvezda Seka Aleksić, koja je Anu isprozivala na Tviteru. Iako je nije imenovala, pretpostavlja se da misli baš na Nikolićevu.

-Pojedine pevačice su p*deri stvorili, tačka! – napisala je Seka, a potom dodala:

– Bogu hvala, ja sam i dalje ista, dosledna sebi i svojim osećanjima za druge. Volim sve ljude. Delim ih na dobre i loše. Ko će kome i kada suditi ostavimo Gospodu. Mi smo tu da ispravljamo sebe, a ne druge. Gledajmo svoja dela, ne tuđa. Naučena sam da praštam.

Foto: Instagram,
Autor: J. Jović