Login/Registracija

Bugari NE RAZUMEJU, ali podržavaju: Roksana opet iznenadila sve (VIDEO)

Bugarska pevačica Roksana odavno u svojoj zemlji važi za veliku zvezdu, a od nedavno i u Srbiji sve više privlači pažnju publike, zbog čega je rešila da ponovo na našem jeziku snimi pesmu.

Njen novi singl nozi naziv „Halo, halo“ , a ono što je interesantno jeste da je osim publike u Srbiji, dobila i nove fanove u zemljama regiona. 


Iako mnogima nije razumljiv tekst, reakcije iz svih krajeva bivše Juge, čak i Bugarske su sjajne, zbog čega pevačica ističe da je prezadovoljna. 

– Hvala vam od srca na lepim rečima. Ova pesma je snimljena iz ljubavi prema vama i samo za vas, volim vas sad i zauvek – poručila je Roksana. 

Inače, pevačica je nedavno jedan od svojih singlova posvetila rijaliti učesnicima Dalili i Dejanu Dragojeviću.

– Prvi put u karijeri i otkako sam pevačica, desilo mi se da se rasplačem zbog pesme jer je zaista savršena. Nadam se da će i moji balkanski prijatelji, moji fanovi osetiti ovu veliku ljubav, bol i emociju koju sam utkala u „Zidove“ – istakla je Roksana i otkrila da je ovu baladu posvetila Dalilinoj i Dejanovoj ljubavi u rijalitiju.

– Slučajno sam svedočila nekim epizodama njihove jake, bolne i lude ljubavi, i generalno njihovog međusobnog odnosa koji apsolutno odgovara tekstu „Zidovi „. Ovo je projekat u kojem vaša krv ne stoji, srce vam kuca kao ludo, a vaša duša plače – rekla je pevačica koja je za potrebe snimanja spota po prvi put pred kamerama razmenjivala nežnost sa suprugom, što možete da vidite OVDE.


Autor: I. Ankić