Login/Registracija

BUDIMO LJUDI: Poznati podržali HUMANITARNI KONCERT koji se danas održava!

Nakon velikog požara koji je pre mesec dana izbio na Karaburmi, četiri porodice ostale su bez krova nad glavom, a kompletna zgrada već nekoliko nedelja je bez struje. Kako grad još uvek nije sanirao posledice stravične nesreće, stanari su prinuđeni da sami prikupe sredstva i obezbede krov u vrednosti od 30.000 evra. Tim povodom poznate ličnosti udružile su snage i rešile da humanitarni koncertom pomognu ljudima u nevolji. 

Humanitarni koncert pod sloganom „Niste sami“ održaće se danas, 16.maja u 19 časova na velikom parkingu TC “Karaburma” u Mirijevskom bulevaru 18b.

Ulaz je besplatan i tu će biti kutije za dobroboljne priloge, a nastupiće: Tijana Dapčević, Zorana, JeLLena, Aca Ilić, Bilja Jeftic, Vera Matović, Cakana, Goca Lazarević, Nikola Rokvić, Beki Bekić, Renato Henc, Maja Marinković, Đorđe Čavić, Vojislav Spasić i Arhangeli, Slavko Banjac, Nemanja Guzijan, Danka Stoiljković, Milenko Pavlov, Danica Krstić, Acko Nezirović, Vesna Dimić, Biljana Petković, Jasna Đokić, Dragan Kojić Keba, ansambl Siniše Vićentijevića, KUD Despot Stefan i Nenad Kamidžorac koji će biti voditelj koncerta.

Ovim povodom oglasila se i pevačica Zorana Pavić koja će pevati na humanitarnom koncertu, ali i novinar Živojin Krstić čiji dom je stradao u ovom stravičnom požaru.

– Živojin Krstić, osim što je moj dugogodišnji saradnik on je i moj prijatelj, on je jedno požrtvovano, divno stvorenje i pritom su tu stradali i domovi ostalih porodica, jedne samohrane majke koja ima troje dece – rekla je Zorana u emisiji „150 minuta“.

– Mi smo se svi sklonili, na 4. spratu je stariji bračni par oni već mesec dana nemaju struje i već mesec dana se pate u svom stanu, mi smo se ostali svi sklonili negde, a oni imaju problema sa zdravljem i nemaju gde, tako da apelujem da se pomogne i njima – ispričao je novinar Živojin Krstić koji je pozvao sve ljude dobre volje dođu i pomognu.

Foto: Printskrin: Grand tv,
Autor: D. Bukovčić