Login/Registracija

Brkovi su mu davali dodatnu ozbiljnost, a evo kakav je ACA ILIĆ privatno!

Iako kaže da čak ni kao dete nije bio mnogo nestašan, brat Predrag je bio zadužen za nestašluke u porodici, Aca Ilić priznaje da privatno nije tako ozbiljan i zategnut, kako ga ljudi, inače, doživljavaju.

……

– Trebalo je da prođu godine da nekim ljudima iz ovog posla dokažem da nisam baš toliko ozbiljan kao što oni misle. Brkovi koje sam nosio davali su mi dodatnu ozbiljnost. U stvari, nisam baš takav. Privatno sam duhovit, što bi se narodski reklo zezator, a to znaju oni koji me dobro poznaju. Međutim, bio me je glas da sam suviše ozbiljan i zategnut – ispričao je Aca jednom prilikom. 

……

Tokom karijere najveća podrška mu je supruga Biljana, a priznaje da su se jedno drugom, itekako, mešali u odluke vezane za posao.

– Tokom svih godina najveća podrška mi je bila supruga Biljana, kao što sam i ja njoj. Među nama nikada nije bilo surevnjivosti, niti komentara tipa: Ja sam popularniji od tebe. Živeli smo jedno za drugo. U sve njene albume sam se mešao i davao sugestije, tako je i ona za moje. Pored nje, velika podrška mi je bio otac koji je bio stomatolog u Gornjem Milanovcu. On je u mladosti bio veliki zaljubljenik u muziku. Njegove savete sam rado uvažavao.

Ono što sigurno niste znali je da je Aca želeo da bude i sportski novinar.

– Tako je. Nikada nisam imao priliku da se oprobam u tom zanimanju. Kao gimnazijalac sam zamišljao kako bih ja izvestio sa neke utakmice, pa sam sve to zapisivao u jedan svoj dnevnik. Nažalost, nisam ga sačuvao. Mnogo čitam i ljubitelj sam lepe reči. Mislim da bih mogao mnogo da pružim u tom poslu.

Saznaj više:

10 godina su ga čekali! Nedavno su proslavili 30 godina braka, a evo kako danas izgleda njihov jedinac!
 

Foto: Z. K. Munja,
Autor: K. Obradović