Login/Registracija

Brena o Viktorovoj veridbi i Stefanovom raskidu: „Ne treba se ženiti pre tridesete“

Nakon vesti da je Viktor Živojinović verio devojku, a ubrzo zatim istu i demantovao, Lepa Brena otkrila je da je samo Viktor snimio video sa veridbe koji je i napravio konfuziju. 

– Nije to bio Viktor, to je bio njegov jako dobar prijatelj. Sa leđa jako liče, ali nije istina da se verio – rekla je Brena za Grand Online i istakla da bi volela da njeni sinovi kažu „da“, ali da nije upućena u njihov ljubavni život.

– Viktorovu svadbu još ne priželjkujem, ali Stefanovu možda da – izjavila je i prokomentarisala nedavna negađanja da je njen stariji sin Stefan okončao vezu sa dugogodišnjom devojkom. 

– Ne znam, verujte mi, ko sa kim raskida i šta oni rade. Ja sam mama koja ne prati sva ta zbivanja. Oni su mladi momci i mislim da će po nekom redu, nekoj kulturi i nekom vaspitanju koji imaju da će nas upoznati sa svojim izabranicom onda kada budu oni smatrali da to treba da se desi. Do tada neka se zabavlja i devojka i oni, neka uživaju, neka probaju. Ne valja se ženiti odmah, a pogotovo ne pre tridesete. Znači, važno je i za muškarce i za žene – priznala je Brena koja ne krije da bi jednog dana volela da postane baka.

– Ja imam troje unučadi da tako kažem. Od moje rođene sestre Fakete ćerka Majda ima dvoje dece Dominika i Viktoriju. Tako da sam ja baka već odavno. Sa Akijem sam nova baka, mada ja kažem da sam ja supruga od dede. Aki ima baku preko očeve strane, ima baku preko majčine strane i još nekih raznih varijanti tako da sam ja uvek rezervna baka – našalila se. 

Foto: Instagram,
Autor: I. Ankić