Login/Registracija

BRANKA SOVRLIĆ: „SREĆNA SAM što živim u sredini gde se slave SVI PRAZNICI“ (VIDEO)

Poznata pevačica Branka Sovrlić u intervjuu za Grand.online podelila je sa našim čitaocima kako njena porodica slavi praznike. Naime, Branka je rasla u multietničkoj sredini i kako voli da kaže, u njenoj porodici se svi praznici i običaji dobrodošli. 

– Mi u našoj kući sve pomalo obeležimo. Srećna sam što sam u familiji gde su sve različite nacionalnosti tako da imam i širok dijapazam prijatelja koji su druge vere, a i ja sam srećna, da sam tako odgojena – govori ona. 

4466645a2ef2e259593b881e9abed048575b563e

Kao i mnogi, ni Branka nije izuzetak, te nam je otkrila da iako u kući nema dece, i njen dom je dekorisan i u prazničnom duhu.

– Nisam okitila jelku jer u kući nema dečice ali imam svetikljice, anđelčice i još po neki ukras. Volim to i lično se mnogo lepše osećam kada je malo bar okićeno, kad je nešto veselije, da se označi na neki način – ispričala nam je pevačica.

Branka je iskoristila i priliku da svim našim gledaocima čestita praznike uz želje da nam ova godina donese lepše i bolje dane koji će pucati od zdravlja i napretka. 

Ceo intervju pogledajte OVDE:

……


Foto: Grand Online,
Autor: K. Stanković