Login/Registracija

„Glupo je da se pravim kao da imam 20 godina“, Branka Sovrlić iskreno o plastičnoj hirurgiji, a jedna stvar je ekstremno plaši: „Strah me je toga“

branka sovrlic 13 ok foto munja

Branka Sovrlić važi za pevačicu koja pored muzike uživa u luksuznom životu kojim ne voli previše da se hvali, ali koji je uvek zanimljiva tema u javnosti.

Nije tajna da pevačica poseduje restoran u Sarajevu koji posećuju brojne javne ličnosti koje kod nje ne plaćaju račun.

BRANKA SOVRLIC ZGS SNIMANJE 08022023 FOTO FILIP 28 ok 1

Možda nekada i zaborave, ali niko mi ne duguje. Svi dolaze kod nas! Moj suprug je sada u restoranu, malopre me je zvao Saša Dragić, oduševljen je uslugom, srećna sam zbog toga – kaže Branka.

Ona je takođe prokomentarisala najnoviji trend u kozmetičkoj industriji, a to su plastične operacije, rekavši da nije pristalica istih.

Nisam pristalica plastičnih operacija, treba se negovati, ko voli nek izvoli. Mene je strah da ako me secnu, neki nerv, pa da se iskrivim. Toliko sam godina na sceni, od početka me neki prate i glupo je da se pravim ja sad da imam kao dvadeset godina – objasnila je Sovrlić.

15a34c68c9facfddf6b1d410db86f2ccfbedf741

Branka Sovrlić je takođe poznata po svojoj velikoj imovini i brojnim skupocenim poklonima koje dobija od svog supruga. Jedan od takvih poklona bio je najnoviji mercedes kojim je suprug obradovao.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: S. Č.