Branka Sovrlić i Jovana Tipšin završile na ručku nakon koncerta Dragane Mirković, jedan detalj svima zapao za oko (FOTO)

IMG 20240217 WA0043

Gotovo cela estrada podržala je sinoć Draganu Mirković na koncertu u beogradskoj Areni gde je proslavila četiri decenije uspešne karijere, a među zvezdama našle su se i Branka Sovrlić i Jovana Tipšin.

Koleginice su lumpovale i sa Draganom uglas pevale preko 60 hitova, a nakon spektakla dogovorile su se da odu na ručak, što su danas i učinile.

IMG 20240216 WA0030 640x853 1

Branka i Jovana rešile su da iskoriste lep dan i provedu se u centru srpske prestonice. Iako su noćas ‘zaglavile’ u izlasku na njima se ništa nije primećivalo.

Skockane i nasmejane uživale su u jednom beogradskom restoranu gde su uz klopu i piće ćaskale i smejale se.

image 3 7 768x576 1

Podsetimo, Branka Sovrlić sinoć je među prvima stigla na koncert Dragane Mirković i otkrila koliko je ponosna na koleginicu.

-Još od samih početaka se znamo i jako je volim. Sećam se još tih momenata kako je uvek volela da napreduje. Znam i kada je engleski želela da nauči – prisetila se Sovrlićeva.

BONUS VIDEO: Svi detalji koncerta Dragane Mirković

Sve najnovije vesti, dešavanja sa snimanja „Zvezda Granda“ možete da pratite na našem portalu, kao i na društvenim mrežama. Link za Fejsbuk je OVDE, dok najzanimljivije videe sa snimanja i emisija pratite na Instagramu OVDE!

PROČITAJTE JOŠ:

Foto: Instagram/Grand,
Autor: J. Jović