Bračna idila: Ivana Pavković i Petar Mitić u zanosu strasti na primorju (FOTO)

ivana pavkovic

U moru silikona i filtera, pevačica Ivana Pavković pokazala je i da prirodne žene mogu da izgledaju brutalno na plaži i to nakon porođaja.

Pre manje od godinu dana Ivana je postala majka blizanaca i za veoma kratko vreme figuru dovela do savršenstva te ne čudi što su njene fotografije u kupaćem kostimu izazvale lavinu reakcija.

Koliko uživa sa suprugom i naslednicima u zasluženom odmoru svedoče brojne fotografije sa letovanja, a osim pevačicine u kupaćem veliku pažnju privukla je i objava sa Petrom.

Naime, par je pozirao u strastevnom zagrljaju na obali mora i još jednom pokazao koliko se vole.

ivana p

Nakon što su posvetili malo vremena sebi Ivana i Petar uživali su u igrarijama i vodenim akrobacijama sa svojim starijim naslednikom, ne skidajući osmehe sa lica.

petar m

Podsetimo, početkom septembra porodica Mitić postala je bogatija za još dva člana Vojina i Vuka, a pevačica je eklsuzivno za Grand progovorila o roditeljstvu.

-Ovu drugu trudnoću sam prošla onako opuštenije bez straha i naravno oni kada su se rodili strah ne postoji, a mi smo sve to prošli. Imamo pomoć, pa sada mogu da budem aktivna i da se pojavljujem malo – rekla je ona i otkrila koliko joj pomaže Petar:

-Kada se Vujadin rodio onda je menjao pelene, a sada kada su se blizanci rodili on je puno radio. Gledali smo da ga nekako poštedimo ima nas dosta zaista. Ne zameram ja to oko menjanja pelena, kada je kod kuće on zaista pomaže.

BONUS VIDEO: Ceca bodri zeta na utakmici

Foto: Printscreen,
Autor: J. Jović