Login/Registracija

„Božić je za nas praznik žena“ Maja Marijana otkrila kao se njene ćerke snalaze u kuhinji

1b3d29c82df82e3e8f554e92efb48ba47aa43c26

Pevačica Maja Marijana Novu godinu provela je radno kao i većina njenih kolega, ali nam je priznala da kod nje vlada dobro raspoloženje i da ju je već uhvatila praznična euforija.

-Postalo mi je normalno da Novu godinu provodim radno jer sam tako navikla. Uvek se dobro provedem sa publikom, a tako je bilo i ovog puta. Te noći jedni drugima poželimo sve najlepše– rekla je pevačica i dodala:

Prethodna godina mi je bila zaista predivna. Pamtiću je po svom novom rođenju. Doček sam proslavila kao drugi rođendan, što bi rekla Zorica Brunclik: „Jedina sam koja slavi rođendana dva“.

A da li je pevačica u predahu od posla i napornog tempa našla vremena i da okiti novogodišnju jelku.

Stigla sam da je okitim, ali jedva. Stalno putujem, negde idem, radim, snimam emisije… Moje ćerke su velike, njima to sada nije toliko zanimljivo. Moje ćerke rade po ceo dan, uveče dolaze umorne kući, a ja nikada nisam umorna tako da je to zadovovljstvo pripalo meni kao najmlađoj– našalila se pevačica.

Nakon Nove godine sledi veliki hrišćanski praznik Božić, a evo koji se običaji poštuju u domu folk pevačice.

Kada je Božić u pitanju, volim uvek da napravim bogatu trpezu, ali tog dana imam toliko poziva da na kraju uvek slavimo sa prijateljima. Tada sve žene budu na okupu. Božić je kod nas praznik žena – ispričala nam je Maja Marijana.

Pevačica nam je otkrila i kako se snalazi u uslozi domaćice, ali i to da su i njene ćerke dobre domaćice.

Kada su praznici u pitanju, moje ćerke vole da im ja sve pripremim. Najviše vole susam salatu, to je ona salata sa kikirikijem, piletinom i pavlakom i što više susama. To nam je omiljeno jelo. Hranu naručujemo samo kada sam veoma umorna, a i moje ćerke se dobro snalaze u kuhinji i često spremaju razna jela – objasnila je Maja Marijana.

Ceo intervju možete pogledati u VIDEU ISPOD

Foto: Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk