Bojanu Maroviću pozlilo na nastupu: Pevač završio u bolnici

bojan marovic

Bojan Marović završio je u bolnici nakon što mu je pozlilo na nastupu u Petrovcu. On se danas oglasio za medije i otkrio šta se dogodilo.

Pevaču je naglo pozlilo i srušio se na generalnoj probi. Njegovi muzičari su brzo reagovali, pa su pevača odmah odvezli do bolnice.

– Sve je u redu. Mogao sam i lošije proći. Stigao me je umor, jer mi je ovo leto baš krcato. Skoro da sam konstantno ili na bini ili u automobilu. Ali sada sam ok. Zahvaljujući lekarima, uspeo sam da odradim koncert i ovom prilikom im se moram zahvaliti. Nije ništa strašno, samo moram da odmorim, tako da nema mesta za brigu i paniku – rekao je pevač.

Bojana su lekari savetovali da otkaže koncert, ali je on to odbio. Izašao je na binu, a mnogobrojna publika, koja je te večeri bila na koncertu, nije mogla predpostaviti kakva drama se sa Marovićem odigrala samo sat i po ranije.

Bojan Marovic 2

Na preporuku doktora, pevač je uzeo nekoliko slobodnih dana, a već ovih dana ga čeka povratak u Srbiju, gde će nastaviti rad u studiju na novim pesmama, kojima će publiku obradovati ove jeseni, a zatim koncerti u Brocinu, Makedoniji i Crnoj Gori.

BONUS VIDEO: Nastup Aleksandre Prijović

PROČITAJTE I:

(Kurir)

Foto: Instagram,
Autor: A.M.