Login/Registracija

„BOBI SE UDVARALA I LEJDI DI“ Lepa Brena otvorila dušu i priznala „Govorili su mi da treba da se plašim ljubavi sa svetski poznatom facom“

Najveća Balkanska zvezda Lepa Brena prisetil sa perioda kada je upoznala supruga, nekadašnjeg uspešnog tenisera Slobodana Bobu Živojinovića i istakla da zbog apsolutne posvećenosti karijeri i manjka slobodnog vremena nije ni razmišljala o ljubavi niti je smatrala da će joj se nešto tako dogoditi dok nije srela Bobu.

Ipak, svetski uspeh koji je postigao na teniskim turnirima i atraktivan fizički izgled učinili su ga poželjnim ne samo među pripadnicama nežnijeg pola u odnašnjoj Jugoslaviji nego u celom svetu.

Svi su mi na neki način govorili da bi trebalo malo da ga se plašim. Ja bih ih uvek pitala u kom smislu bi trebalo da ga se bojim. Onda bi mi oni govorili kako je on ipak poznat na svetskom nivou, da će me ostaviti i da će pasti na čari neke svetske lepotice jer su one “hvatačice” – ispričala je pevačica, na šta se nadovezala i sama voditeljka spominjući Dajanu, princezu od Velsa.

Njemu se čak i Lejdi Di nabacivala – istakla je uz osmeh novinarka, ali Brena nije želela da produbljuje ovu temu.

Ona je jedna super dama i ne želim da kažem ništa što bi povredilo jednu takvu ličnost. Bobina i moja energija su se spojile, tako da sam ja svim tim ljudima koji su me savetovali da ga se plašim govorila da nisam ni ja devojčica od 14 godina, da me puste da sama sve to doživim, procenim, pa, na kraju, i padnem i razbijem se ako treba, ali ću da ustanem i preživim. Naša ljubav je pobedila. Ta neverovatna strast sa početka je prešla u jednu mnogo moćniju i snažniju fazu, u nešto mnogo kvalitetnije – objasnila je pevačica.

 

Foto: Z.K.Munja/Instagram/Printscreen,
Autor: I.Grk