Login/Registracija

Boba ponosan, Lepa Brena zbog Ognjena Amidžića donela važnu odluku: „Pobrinuću se i za to“ (VIDEO)

Pripadnici sedme sile okupili su se danas u jednom prestoničkom tržnom centru kako bi ispratili još jedan uspešan poslovni potez folk dive Lepe Brene, a podršku su joj pružili i članovi porodice Boba i Filip Živojinović.

Naime, Brena je danas u tržnom centru „Galerija“ prisustvovala otvaranju prodajnog mesta njenog novog brenda u butiku „Luna“ i tim povodom dala izjavu za medije. Tokom razgovora pevačica je otkrila u čemu nalazi satisfakciju i šta je njena najveća želja.

-Velika mi je želja da uglavnom sarađujemo sa damama i onima koji se bave lepotom žene. Drago mi je da sarađujemo sa kompanijom „Luna“, verujem da će naša saradnja zaista biti veoma uspešna i da će sve naše dame koje postavljaju pitanja preko našeg sajta imati još jednu informaciju gde mogu da da kupe svoje omiljene čarape – rekla je folk diva.

Boba Živojinović nije krio svoju sreću jer je brend njegove supruge postao lider u prodaji čarapa.

Mislim da imamo razlog da se ponosimo brendom jer je za vrlo kratko vreme postao lider u prodaji čarapa. Shvativši u kom pravcu idemo i koliko imamo upita razvili smo neke partnere sa kojim bismo mogli da radimo. Naša prodajna mesta su suviše mala u odnosu na veliku potražnju – rekao je Živojinović.

Iako su Brenina najveća inspiracija dame, folk diva nije zaboravila ni na jači pol, pa im je dala javno obećanje.

Šaleći se sa mojim stilistima i prijateljima da su mnogi muškarci oblačili čarape, napraviću jedno malo obećanje da ćemo napraviti nešto i za muškarce. Videli ste Ognjena Amidžića koji ih je obukao. Nisam ni znala da ima tako lepe i seksi noge, doduše falila mu je jedna ozbiljna depilacija – rekla je nasmejana pevačica.

Foto: Z.K.Munja,
Autor: I.Grk