Bivša verenica Darka Lazića zapalila Dubai: Pokazala zanosno telo, a evo u čijem društvu uživa dok ispija šampanjac na plaži (FOTO)

300622748 752857325934678 4285030098139949792 n

Turbulentan ljubavni život Darka Lazića oduvek je privlačio pažnju javosti koja je ipak ostala zatečena kada je nedavno otkrio kako se u tajnoti oženio sa svojom novom devojkom Katarinom.

Prethodno Lazić je bio u braku sa koleginicom Anom Sević sa kojom imam ćerku Lorenu, ali je bio veren i sa Marinom Gagić, sa kojom ima sina Alekseja.

Iako Marina nije iz javnog sveta, nakon što je uplovila u odnos sa Darkom mediji su počeli da se interesuju za njen život koji se trudi da ne eksponira previše, međutim pre nekoliko dana otputovala je u Dubai odakle je iznenadila sve svojim objavama.

Ona je pozirala u kupaćem kostimu, te je pokazala zanosno telo i pokrenula lavinu komentara.

marina gagic dub

U zelenom kupaćem ležerno je uživala na plaži gde se provodi sa drugaricama dok ispijaju šampanjac, i provode se na luksuznoj destinaciji.

m gag

Podsećamo, Darko je nedavno imao operaciju uklanjanja i zatezanja viška kože kada se oporavak iskomplikovao usled čega je morao da miruje i otkaže svoje nastupe.

 –Upravo idem na skidanje drenova i na previjanje tako da će i ovaj vikend biti otkazan. Ja se nadam da sledeći neće i da će sve biti u redu. Krenulo je ka boljem, ali stvarno oporavak teče jako sporo tako da moram da se izvinim mojoj publici još jednom i hvala vam na razumevanju– rekao je Lazić u jednom svom obraćanju na Instagramu.

Foto: Instagram,
Autor: S. Č.