Login/Registracija

Bio miljenik tinejdžerki, nizao skandale, pa nestao sa scene! Andrija Marković priznao: „Psihički više nisam mogao da izdržim“

Kada je sada već davne 2011. godine zapevao u „Zvezdama Granda“, svi su mislili da će Andrija Aki Marković imati blistavu pevačku karijeru. Iako je bio miljenik tinejdžerki, vremenom je pevač postao ne baš omiljeni lik publike, a sve zbog navodnih optužbi učesnica u rijalitiju u kom se oprobao.

Nakon brojnih skandala sa bivšom devojkom Ružicom Veljković, takođe učesnicom rijalitija, Aki je sve više počeo da puni medijske stupce, zbog čega je odlučio da se na neko vreme povuče sa scene.

Danas tvrdi da se promenio i da nije baš u potpunosti bio u medijskog ilegali, što je i dokazao pojavljivanjem u „Grand paradi“.

-Iskreno, bio sam po nekim emisijama, nisam baš bio u totalnoj ilegali. U poslednje vreme više sam se bazirao na posao, snimao sam neke kavere, pesmu, svašta nešto – rekao je Aki i dodao da se mnogo promenio.

-Ostario sam mnogo – našalio se pevač.

Takmičenje u „Zvezdama Granda“, zatim učešće u rijalitiju, očekivanja publike i naporne svirke u kojima je konstatno bio u kontaktu sa ljudima doprineli su da toga dođe do prezasićenja i da se povuče.

-Morao sam da napravim pauzu od svega toga, jer ja sam jako mlad, sa svega 17 godina sam ušao u sve ovo. Psihički nije lako izdržati sve to i nositi toliki teret sa toliko malo godina. Prijala mi je mala pauza koju sam napravio – priznao je Andrija i otkrio zašto je u poslednje vreme snimao isključivo kavere.

-Tražim novu pesmu, snimiću je sigurno uskoro, ali pre godinu dana mi je više leglo da snimam kavere. Ima mnogo dobrih starih pesama koje su zaboravljene i valja se to ponoviti sa nekom novom energijom – istakao je Aki koji je zahvaljujući medijskoj ilegali spoznao koji žanr mu najviše leži.

-Samo narodnjaci, sad sam samo narodnjak i tu vrstu muzike pevam – istakao je pevač.

Autor: I. Ankić