Bane Mojićević: Klinci me oduševljavaju iz emisije u emisiju!

Bane Mojićević je prvi pobednik takmičenja Zvezde Granda. Sada sedi u žiriju i ocenjuje naše najmlađe takmičare. Iskoristili smo priliku da popričamo sa Banetom i čujemo njegove utiske nakon prvih emisija.

Evo došli smo do pete emisije, da li si zadovoljan kako su prošle predhodne četiri?

Emisije su sjajno prošle, klinci su bili fenomenalni, neki od njih čak i savršeni. Jako me raduje što nam tenzija raste, raste nam energija kako odmiče snimanje, i kako novi par dodje na scenu. Uživam, zaista mi je sjajno među ovom decom, a i među kolegama.

Da li se slažeš sa kolegama iz žirija?

Ne možemo uvek da imamo isto mišljenje, ali u većini slučajeva se slažemo. Nismo strogi, trudimo se da upakujemo komentare onako da ih klinci najbolje shvate. Sa ovim divnim damama je milina raditi, a imao sam i muško pojačanje, u gostima su nam bili  Saša Kapor i Nemanja Stevanović, i oni su se sjajno snašli. Mislim da se generalno super slažemo, ova emisija nas je sve preporodila. Jedva čekam subotu i druženje sa Topalkom.

P1080987

Koji bi savet dao kandidatima?

Ne znam šta bih mogao da ih posavetujem, oni su baš mladi. Potpuno je normalno da imaju tremu, da budu jako uzbuđeni, jer su bez ikakvog iskustva. Jednostavno trebaju da se prepuste pesmi i da se osećaju dobro u onome što rade. Dolazi nam subota i novo druženje, jedva čekam da upoznam nove klince.

Tekst: Nađa Mitrović / Foto: Dalibor Milošević