Login/Registracija

Anči se ZALJUBILA na PRVI POGLED: „Ovo leto je nadmašilo sva moja očekivanja“

„Ona baš zna da uživa“, samo je jedan u nizu komentara na fotografije koje nekadašnja misica i pevačica Anči Dabetić ovih dana deli na Instagramu i oduševljava svoje pratioce. I moglo bi se reći da baš zna da uživa, što je i sama potvrdila za Grand Online.

Kaže da je zaslužila višenedeljni odmor, te je nakon obilaska Španije i brčkanja u moru, rešila da poseti Italiju i ostrvo Kapri. Za ovu destinacju odlučila se nakon gledanja serije „Kapri“ i kadrova prirode od kojih zastaje dah. 

Na Mediransko ostvro stigla je iz Napulja brodićem i odmah po iskracanju u luku Marina Grande shvatila je da nije pogrešila i zašto je toliko posećeno. 

– Odmah sam se zaljubila i shvatila zašto ovo ostrvo posećuju ljudi iz celog sveta. Umetnici, pisci i druge slavne ličnosti ga obožavaju, čak je u Homerovoj “ Odiseji „pomenuto, te je i meni postalo jedno od lepših mesta na kojima sam bila – započinje svoju priču Anči i nastavlja: 

– Za par minuta žičarom sam stigla na vrh ostrva u gradiću Kapri koje je centar ostrva. Iznad njega je gradić Anakapri. I već odatle imala sam panoramski pogled koji prepoznajem sa mnogih slika. Gradić je u mediteranskom stilu, belih i pastelih kuća, prepun kafića i prosto vas mami da sednete i uživate.

Nakon fantastičnih prizora i par zabeleženih slika, Anči je prošetala i Avgustovom baštom koja je prepuna tropskog drveća i cveća. Kaže da je uživala u veličanstvenom pogledu koji je kao sa reklame. Ipak, posebnu čar letovanja doživela je krstarenjem oko ostrva. 

– To je posebna atrakcija i preporučujem je, jer samo tako je moguće videti sve iz druge perspektive. Plaže, zatim čuvena Plava pećina, jedna od glavnih avanturistučkih znamenitosti, su samo dodatak na sve viđeno. Srećna sam što je ovo ostrvo nadmašilo moja očekivanja i znam da ću ovde ponovo da se vratim – zaključila je pevačica.

Foto: Privatna arhiva,
Autor: I. Ankić