Login/Registracija

Anči progovorila o koroni „Slike koje vidimo nisu ohrabrujuće“, pa uputila javni apel (VIDEO)

Bivša misica i pevačica Andrijana Dabetić, poznatija kao Anči nije se oglašavala u medijima nakon proglašenja vanrednog stanja u zemlji. Ipak, celokupna situacija oko korona virusa podstakla ju je da se oglasi i uputi svima javni apel.

– Dragi moji, ostanite kod kuće. Izlazite samo ako baš morate i molim vas, stavite rukavice i masku, kompletnu zaštitu. Ja sam, kao što vidite, danas morala da izađem do prodavnice i apoteke. Ali svo ostalo vreme provodim kod kuće, sa svojim sinom, što i vama od srca preporučujem – izjavila je Anči i dodala: 

– Slike koje svakodnevno gledamo na TV-u nisu ni malo ohrabrujuće. Ali mnogo toga zavisi od nas. Zato molim vas da poslušate savete lekara i ostanete kod kuće.

……

Podsećamo, Anči je nedavno gostovala u emsiji „Grand magazin“ gde je najavila svoj veliki povrtak, kao i nove pesme (VIŠE O TOME OVDE) nakon 10 godina pauze, ali ju je pandemija sprečila u toj nameri. Od nedavno postala je aktivna i na društvenim mrežama, gde je otkrila da ne žali što je odložila svoje planove i poželela da se ova situacija sa virusom što pre smiri kako bi svi mogli da nastavimo da živimo normalno. 

……

Autor: I. Ankić