Login/Registracija

Anči Dabetić: „ZOVITE ME MELANIJA TRAMP!“

Pevačica Andrijana Dabetić Anči bila je veoma popularna devedesetih godina prošlog veka, a njena karijera krenula je početkom devedesetih. Pored toga što se bavi muzikom, mnogima je ostala u sećanju kao Mis Jugoslavije 1994. godine.

Nakon dugogodišnje pauze rešila da se vrati na scenu, a čini se da svojim izgledom i dalje osvaja jer su ovih dana počeli da je upoređuju ni manje ni više nego sa Melanijom Tramp.

– Otkako se spot pojavio počeli su da me upoređuju sa njom, ali vrhunac je bio kada mi je nedavno na snimanju prišla koleginica Olja Karleuša i primetila da ličin na Melaniju, zatim mlada voditeljka, i ja kažem tako je! Zovite me Melanija Tramp – uz osmeh je rekla Anči u emisiji.

Pevačica je podelila sa gledaocima da je, po njenom mišljenju, Jelena Karleuša ikona stila na našim prostorima, te da joj njen kompliment dosta znači.

– Na prvu me nije prepoznala, nismo se videle nekih petnaestak godina, a zatim je rekla kako baš dobro izgledam i ja kažem, ako je to njeno mišljenje, onda je to zaista tako. Tako da se ovih dana pravim važna – istakla je ona.

Ona smatra da je uz veliki povratak jako važno da se obrati pažnja na ceo stajling sve imalo još većeg smisla.

Autor: K. Stanković