Login/Registracija

Anabela otvorila dušu o odnosu sa Lunom i Markom: „POGREŠNO SAM RADILA“

Od kako se Luna Đogani prvi put ostvarila u ulozi majke, pevačica Anabela dobila je epitet najzgodnije bake na estrade. Novu životnu ulogu prihvatila je sa osmehom te se osvrnula na odnos sa najstarijom ćerkom koji je do skoro bio veoma turbulentan.

–  Luna je sada stvarno srećna. Ja nikada nisam radila ništa iz zle namere, već samo iz ljubavi i želje da bude srećna. Naravno da svaki roditelj greši. Svi smo mi ljudi od krvi i mesa, nismo roboti. Radimo onako kako najbolje znamo i umemo. Sigurno da sam grešila i da sam izvukla pouku iz svojih grešaka i to mi je najdraže od svega. Izvukla sam dobru lekciju. To sam sigurna danas kada sam srećna, kada se dobro osećam, prosto zračim tako, to je znak da sam sve svarila i postavila na svoje mesto- priznaje pevačica koja je nakon burnih svađa sa sadašnjim zetom danas srećna što su porodični odnosi nakon dužeg vremena postali harmonični.

–  Meni je drago da su oni srećni, zaslužili su to. Oni znaju koliko im dobro želim i koliko ih podržavam u svemu. Ljubav je tu presudna, sva ta silna ljubav koju imam prema unuci i mojoj devojčici. Nikada nisam radila ništa iz mržnje ni prema kome, već samo iz prevelike ljubavi. Iako sam pogrešno radila, nisam imala zlu nameru.


Da je sve došlo na svoje mesto, kako u privatnomj, tako i poslovnoj sferi svedoče Anabelini svakodnevni nastupi i pretrpan raspored koji je imala tokom letnje turneje. Mada ne krije da nije uvek bilo sve tako idilično u njenoj dugogodišnjoj karijeri.

– Ima onih kojima sam se našla na početku njihovih karijera i bila dobra i dostupna za savete, pomoć i saradnju. Naravno da oni nisu imali istog sluha za mene. Ali sve se dešava u životu sa razlogom, i očigledno je dobro što od takvih osoba nisam tražila pomoć ili spala zaboga, na njihovu pomoć. Nekako uvek imam sreće, dešavaju mi se novi ljudi, sami dolaze do mene. Gledam više u budućnost, nego u prošlost- ispričala je Anabela za Kurir.

Foto: Z. K. Munja/ Instagram,
Autor: J. Jović